Μάθημα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών

tocseminar2011_2012Στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών του Θεάτρου των Αλλαγών, η Χρύσα Καψούλη προσφέρει το μάθημα-εργαστήρι Αρχιτεκτονική Σώματος και Λόγου, ένα σύστημα διδασκαλίας που ξεκινάει με την ανάλυση της κίνησης του σώματος (physical theatre) και την παραγωγή φωνής.

Περιλαμβάνει ομαδικές ασκήσεις για το σώμα και τη φωνή, που μας απομακρύνουν από σκέψεις και συναισθήματα. Μέσα από μια σειρά παιχνιδιών ο σπουδαστής απομακρύνεται από την εικόνα του συνθέτοντας μια άλλη ενότητα, και απομακρυνόμενος από τα όρια του εαυτού του αγγίζει το πρόσωπο , το χαρακτήρα, το ρόλο. Στόχος είναι να φτάσουν οι σπουδαστές στο σημείο να επινοήσουν μια προσωπική υποκριτική ταυτότητα ώστε να πετύχουν το δικό τους προσωπικό υποκριτικό ιδίωμα.

Το μάθημα θα γίνεται κάθε Τετάρτη 7:15 – 9:15 στο Θέατρο των Αλλαγών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Θεάτρου των Αλλαγών στο τηλέφωνο 2105248251.

You may also like

Leave a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.