ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ: ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ στους ΔΕΛΦΟΥΣ, Μουσείο Άγγελου και Εύας Σικελιανού

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ: Αρχιτεκτονική σώματος-λόγου, και σκηνική αφήγηση

Σεμινάριο θεάτρου από τη Χρύσα Καψούλη, αρχιτεκτονική σώματος και λόγου, και τη Σίσσυ Παπαθανασίου, σκηνική αφήγηση: κειμενικές και παραστασιακές τεχνικές και φόρμες.

Με βάση το κείμενο Αγαμέμνονα και τα υλικά του Physical/Devised, οι συμμετέχοντες θα βιώσουν σφαιρικά όλη τη διαδικασία της δημιουργίας μιας παράστασης που στο τέλος του σεμιναρίου θα παρουσιαστεί στο θέατρο του Μουσείου Σικελιανού στους Δελφούς.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει ασκήσεις πάνω σε κείμενα αναφοράς (και υλικό που θα προκύψει στη διαδικασία), και ομαδικές physical ασκήσεις (φωνής και σώματος) που στόχο έχουν την επινόηση προσωπικής υποκριτικής ταυτότητας και την κατάκτηση διακριτού καλλιτεχνικού ιδιώματος.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε  επαγγελματίες, – ηθοποιούς, δραματουργούς, θεατρολόγους, σκηνοθέτες- σπουδαστές και εραστές της θεατρικής τέχνης.

 

Διάρκεια: 10 – 16 Ιουλίου 2016

 

Κόστος σεμιναρίου: 80 ευρώ

Κόστος σεμιναρίου μαζί με διαμονή και σίτιση: 260 ευρώ

 

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο επικοινωνήστε στο 2107293691 και 6944227740 (Βασίλης Μπούτος), ή στο 6977426273 (Χρύσα Καψούλη) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

Για εγγραφή επισκεφτείτε τη σελίδα: animartgreece.eu

 

You may also like

Leave a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.