Δελφοί | Delphi

ΝΕΚΥΙΑ: Σεμινάριο θεάτρου στους Δελφούς από τη Χρύσα Καψούλη και Σίσσυ Παπαθανασίου

ΝΕΚΥΙΑ

Σεμινάριο θεάτρου από τη Χρύσα Καψούλη, αρχιτεκτονική σώματος και λόγου, και τη Σίσσυ Παπαθανασίου, σκηνική αφήγηση: κειμενικές και παραστασιακές τεχνικές και φόρμες

Με βάση το κείμενο της Νέκυιας του Ομήρου και τα υλικά του Physical/Devised, οι συμμετέχοντες θα βιώσουν σφαιρικά όλη τη διαδικασία της δημιουργίας μιας παράστασης που στο τέλος του σεμιναρίου θα παρουσιαστεί στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει ασκήσεις πάνω σε κείμενα αναφοράς (και υλικό που θα προκύψει στη διαδικασία), και ομαδικές physical ασκήσεις (φωνής και σώματος) που στόχο έχουν την επινόηση προσωπικής υποκριτικής ταυτότητας και την κατάκτηση διακριτού καλλιτεχνικού ιδιώματος.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε  επαγγελματίες, – ηθοποιούς, δραματουργούς, θεατρολόγους, σκηνοθέτες- σπουδαστές και εραστές της θεατρικής τέχνης.

Διάρκεια: 16 – 24 Ιουλίου 2016

Κόστος σεμιναρίου: 80 ευρώ

Κόστος σεμιναρίου μαζί με διαμονή και σίτιση: 260 ευρώ

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο επικοινωνήστε στο 2107293694 και 6944227740 (Βασίλης Μπούτος), ή στο 6977426273 (Χρύσα Καψούλη) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Για εγγραφή επισκεφτείτε τη σελίδα: animartgreece.eu

 

delfi-seminar-chryssa-kapsouli2

Φωτογραφία: Κώστας Παπαντωνίου

 

 

Φωτο: Γιάννης Γιαλούρης

Φωτο: Γιάννης Γιαλούρης

You may also like

Leave a comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.